Personal tools
You are here: Home / Fourth Plenary Workshop, Bologna 11-12 December 2003

Fourth Plenary Workshop, Bologna 11-12 December 2003

SCHEDULE

Thursday 11th December

14:00 - Welcome (10 minutes) 15:40 - Coffee Break (30 minutes)
  • 16:10 - D4 Transactional engine (60 minutes: 20 minutes presentation + 40 minutes discussion) Madrid
  • 17:10 - D12 Security Report (40 minutes discussion) Newcastle
  • 17:50 - Executive Board Meeting (30 minutes)
    • Upcoming workshops dates and locations
    • Strategies for the next year
20:00 - Dinner

Friday 12th December

11:00 - Coffee Break (30 minutes)
  • 11:30 - Updated Evaluation Plan (50 min.: 20 min. presentation + 30 min. discussion) Arjuna
    Address reviewer comments (non-functional prop. evaluation+high level evaluation of funct. prop.)
  • 12:20 - Updated Dissemination and Use Plan (50 min.: 20 mi. presentation + 30 min. discussion) Madrid
    Address reviewer comments (IPR: open-source licenses to be adopted for each piece of software, how each organization plans to disseminate products in the open source community, involvement of ObjectWeb where appropriate)
13:10 - Lunch (90 minutes)
  • 14:40 - D2 Reliable communication (40 minutes discussion) Trieste
  • 15:20 - D10 CS Availability Container (40 minutes discussion) Zurich
16:00 - Coffee Break (30 minutes)
  • 16:30 - D11 CS Adaptability Container (40 minutes discussion) Bologna
17:10 - Wrapup (20 minutes)

Document Actions

« November 2018 »
November
MoTuWeThFrSaSu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930